Top
Image Alt

BRIDES TO BE

THERE COMES THE BRIDE”

BRUIDSKAPSELS EN BRUIDSMAKEUP

VOLGEBOEKT VOOR 2022.

Ga jij binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Paint heeft speciaal voor alle “brides to be” een selectie arrangementen samengesteld. Natuurlijk zorgen we er niet alleen voor dat de bruid zelf er flawless uit ziet op deze grote dag. Ook de bruidegom, bruidsmeisjes, getuigen en alle andere geliefde voorzien we graag van een sprankelende look.

“I do” arrangement

A full on bridal glam incl. proefsessie. Stralend en op je allermooist tijdens deze bijzondere dag, dat is het doel. Tijdens een proefsessie (2-3 uur) gaan we samen kijken naar wat het beste bij jou past qua haar en make-up. Of jij nu wilt gaan voor een super natuurlijke look of graag helemaal uit wilt pakken, alles is mogelijk. Wij komen op de grote dag natuurlijk naar jou toe zodat jij heerlijk rustig kan beginnen. Je ontvangt op jullie grote dag een bridal survival kit met matterend papier, extra speltjes en een mini hairspray en een mini wimper lijm.
* prijs is exclusief reis/parkeerkosten

Bride to be

OPI gelcolor mani & pedi – WOW-brow treatment – Elleebana Lashlift . Bereid je voor op jullie grote dag en laat je van top tot teen verwennen, een manicure en pedicure met OPI gelcolor zorgt voor prachtige nagels niet alleen tijdens de “big day” maar ook nog gedurende jullie honeymoon. De wow brow treatment zorgt ervoor dat je wenkbrauwen op hun best zijn wat zorgt voor het mooiste resultaat met je bruidsmake-up, en last but not least flirty eyes tot wel 8 weken lang met de Elleebana Lashlift.

The groom

Groom it

haircut – brow, oor, neus wax – express manicure. Men need some pampering too! En voor jullie grote dag wil je er natuurlijk helemaal gelikt uitzien, weg met het overbodige haar en we zorgen dat je nagels helemaal close-up ready zijn voor de foto’s!

Bridesmaids 

The big day

Make-up and hairstyling voor de dames die te gast zijn op de bruiloft, natuurlijk geldt dit niet alleen voor de bruidsmeisjes maar ook voor de mama’s, zusjes, vriendinnen ect!

Prep and prime

OPI express gelcolor manicure en WOW-brow treatment. Come and get ready voor deze mooie dag want je look is pas echt af met een maar wow brows, en een perfecte gelcolor manicure!

 

 

* I do arrangements zijn niet online boekbaar. Bij interesse in een van deze diensten verzoeken we je vriendelijk telefonisch of via de mail contact op te nemen.

BRUIDSKAPSELS EN BRUIDSMAKEUP

“I do” arrangement make-up & hairstyling incl. try-out € 375

“I do” arrangement make-up

incl. try-out € 250

“I do” arrangement haarstyling

incl. try-out € 250

Bride to be € 140

The groom

Groom it € 65

Bridesmaids 

The big day € 90

Prep and prime € 50

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.