Over ons

Hi there! Welkom op de website van Paint, de beauty(hot)spot gevestigd in het centrum van Arnhem. Kom volledig tot rust in een inspirerende, veilige en comfortabele omgeving terwijl je één of meerdere van je favoriete beautybehandeling ondergaat.

Over ons

Bij Paint vindt je high quality behandelingen met prachtige resultaten, uitgevoerd met producten van exclusieve merken. Je kunt bij ons terecht voor wenkbrauw treatments, lashlift, manicures, pedicures, haarstyling, make-up en full body waxing uitgevoerd door specialisten.
Paint staat garant voor een onvergetelijke salon ervaring voor dames en heren, waarbij hygiëne, gastvrijheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan, dit alles voor een betaalbare prijs.


Word jij mijn volgende canvas?
Voor mij zijn beautybehandelingen een vorm van kunst. Door kleine en bovenal subtiele handelingen kan ik iemand omtoveren tot de mooiste versie van zichzelf.
Mijn visie? Ieder gezicht heeft zijn kracht en juist die kracht willen we accentueren en naar voren brengen door middel van kleine aanpassingen met make-up en haarstyling. Jij bent uniek en bijzonder en dat mag gezien worden!
I have great brows. What ’s your superpower?

Marlou Mattijssen CEO Paint beautyspot

Boek nu

Laat je volledig in de watten leggen en omtoveren tot de beste versie van jezelf. Kom je er online niet helemaal uit, neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken