Philosophy

Bij PAINT vinden we hygiëne onwijs belangrijk. Op deze pagina vind je welke maatregelen wij nemen om onze salon zo schoon mogelijk te houden.

Philosophy

GESTERILISEERDE INSTRUMENTEN

Bij Paint vinden we hygiëne onwijs belangrijk, daarom zijn alle materialen die tijdens jouw behandeling worden gebruikt op grondige wijze gesteriliseerd. De materialen worden gereinigd in een ultrasone, gedompeld in alcohol, vervolgens gedroogd en indien vereist in een sterilisatie-envelop opgeborgen. Op deze manier blijven de materialen steriel totdat jouw behandeling begint.

SAMEN HANDEN WASSEN

Voorafgaand aan elke manicure sessie wassen onze nagelstylisten hun handen en vragen jou om hetzelfde te doen. Dit vermindert de verspreiding van gemeenschappelijke ziektekiemen.

GEEN PEDICURE WHIRLPOOL

Het maakt niet uit hoe grondig er wordt gereinigd, gevaarlijke bacteriën vestigen zich in het sanitair en de filters van whirlpools. Daarom hebben wij gekozen voor “pedicure bowls” die grondig kunnen worden schoongemaakt na iedere behandeling waardoor ze gegarandeerd geen bacteriën bevatten. Bij Paint kun je daarom je tenen zorgeloos laten weken!

AANVULLENDE VEILIGHEIDSSTAPPEN

Bij Paint gebruiken we nooit dezelfde vijl bij verschillende klanten. Vijlen worden tijdens pedicure behandelingen één keer gebruik en daarna weggegooid. Wil je de nagelvijl liever meenemen aan het einde van je behandeling? Dat mag ook!
Bij een manicure behandeling krijg je een persoonlijke vijl die we na de behandeling in een afgesloten zakje bewaren tot jouw volgende afspraak. Na maximaal 5 manicure behandelingen vernieuwen wij de vijl voor jou. Bij Paint werken we niet met elektrische apparaten en geven we uitsluitend cosmetische voet behandelingen. Heb je last van probleemvoeten of veel eelt? Dan verwijzen wij je door naar een medisch pedicure.

HOOGSTE KWALITEIT PROFESSIONELE PRODUCTEN

Paint zet zich in voor jouw gezondheid en veiligheid. Wij gebruiken daarom alleen de beste, professionele merken op de markt. Zo bevatten de haarkleuringen van Redken geen ammoniak en zijn de nagellak producten van OPI “3 free” (ze bevatten geen dibutylftalaat, tuoleen en formaldehyde.) Wij gebruiken daarnaast alleen nagelvriendelijke producten. Dit betekent geen chemisch geur, geen sterke chemicaliën en geen elektrische apparaten.

GEEN UV LICHT

Het is bewezen dat uv-stralen niet schadelijk zijn bij nagelbehandelingen, maar toch blijft het een punt van discussie tussen medische professionals. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen alleen gebruik te maken van LED-lampen.Boek nu

Laat je volledig in de watten leggen en omtoveren tot de beste versie van jezelf. Kom je er online niet helemaal uit, neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken