Philosophy

Bij PAINT vinden we hygiëne onwijs belangrijk, hier vindt je welke maatregelen wij nemen om onze salon zo schoon mogelijk te houden.

Philosophy


GESTERILISEERDE INSTRUMENTEN
Bij Paint vinden we hygiëne onwijs belangrijk, daarom zijn alle materialen die tijdens jou behandeling worden gebruikt zijn op grondige wijze gesteriliseerd. De materialen worden gereinigd in een ultrasone, gedompeld in alcohol vervolgens gedroogd en indien vereist in een sterilisatie-envelop opgeborgen. Op deze manier blijven de materialen steriel tot dat jou behandeling begint.

SAMEN HANDEN WASSEN
Voorafgaand elke manicure sessie, wassen onze nagelstylisten hun handen en vragen jou om hetzelfde te doen. Dit vermindert de verspreiding van gemeenschappelijke ziektekiemen.

GEEN PEDICURE WHIRLPOOL
Het maakt niet uit hoe grondig gereinigd, gevaarlijke bacteriën vestigen zich in het sanitair en de filters van whirlpools. Daarom hebben wij gekozen voor “pedicure bowls” die grondig kunnen worden schoongemaakt na iedere behandeling waardoor ze gegarandeerd geen bacteriën bevatten. Bij Paint kun je, je tenen zorgeloos laten weken!

AANVULLENDE VEILIGHEIDSSTAPPEN
Bij Paint gebruiken we nooit de zelfde vijl bij verschillende klanten. Vijlen worden tijdens pedicure behandelingen één keer gebruik en daarna weggegooid, wil je de nagelvijl liever meenemen aan het einde van je behandeling mag dat ook!
Bij een manicure behandeling krijg je een persoonlijke vijl, die we na de behandeling in een afgesloten zakje bewaren tot jouw volgende afspraak na maximaal 5 manicure vernieuwen wij de vijl voor jou. Bij Paint werken we niet met elektrische apparaten en geven we uitsluitend cosmetische voet behandelingen, heb je last van probleemvoeten of veel eelt? Dan verwijzen wij je door naar een medisch pedicure.

HOOGSTE KWALITEIT PROFESSIONELE PRODUCTEN
Paint zet zich in voor jouw gezondheid en veiligheid, wij gebruiken daarom alleen de beste, professionele merken op de markt. Zo bevatten de haarkleuringen van Redken geen ammoniak en zijn de nagellak producten van OPI “3 free” (ze bevatten geen dibutylftalaat, tuoleen en formaldehyde.) Wij gebruiken daarnaast alleen nagelvriendelijke producten, dit betekend geen chemisch geur, geen sterke chemicaliën en geen elektrische apparaten.

GEEN UV LICHT
Het is bewezen dat uv-stralen niet schadelijk zijn bij nagelbehandelingen, maar toch blijft het een punt van discussie tussen medische professionals. Om deze reden hebben wij er voor gekozen alleen gebruik te maken van LED-lampenBoek nu

Laat je volledig in de watten leggen en omtoveren tot de beste versie van jezelf. Kom je er online niet helemaal uit, neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken

OLAF-EYEWEAR MARBELLA 3

#campaign#make-up#hairstyling#painted


@paintthebeautyspot

PAINT x PASSIAN

#wetlook#blushtones#painted


@paintthebeautyspot

OLAF-EYEWEAR MAASTRICHT

#campaign#make-up#hairstyling#painted


@paintthebeautyspot

PAINT x PASSIAN

#campaign#make-up#hairstyling#painted


@paintthebeautyspot