Top
Image Alt

Shop

LIMITED EDITION – Authentic Ageing Kit

59.95

Een vriendelijk geprijsde en complete set bestaande uit 5 producten: Balancing Cleanser, Vitamin C Serum, Daily Essential Moisturiser SPF50+, Liquid Gold Midnight Reboot Serum én Liquid Gold Firming Eye Cream. Ideaal om kennis te maken met deze anti-age must-haves, handig voor op reis en leuk als cadeautje; voor jezelf of iemand anders!

- +
Categorieën: ,

Beschrijving

BALANCING CLEANSER (30ml)
Milde 3-in-1 cleanser met vitamine E, soja olie en aloë vera. Verwijdert vuil, talg en (oog)make-up en corrigeert de pH-waarde direct. Een aparte (oog)make-upremover, cleanser en lotion zijn hiermee overbodig.

VITAMIN C SERUM (15ml)
Stimuleert de aanmaak van collageen, vermindert donkere vlekjes, geeft de vermoeide huid een boost en is rijk aan antioxidanten die beschermen tegen schade van de zon, roken en luchtvervuiling. Regelmatig gebruik zorgt voor een non-stop frisse, gezonde glow.

LIQUID GOLD MIDNIGHT REBOOT SERUM(7ml)
Krachtig serum met 14% glycolzuur en 1% granactive retinoïde. Samen co-enzym Q10 en ferulic acid en een peptide (palmitoyl tripeptide-5) zorgen zij voor een flinke boost van de collageen aanmaak, een effectieve aanpak van (acne)littekens, pigmentatie, grove poriën en een zichtbaar egalere, frissere teint.

DAILY ESSENTIAL MOISTURISER SPF50+ (30 ml)
Dagcrème met UVA/UVB bescherming factor 50. Trekt snel en volledig in en is een uitstekende basis voor make-up. Antioxidanten, vitamine E, aloë vera, bijenwas en silica zorgen voor extra voeding, hydratatie en bescherming tegen vrije radicalen.

LIQUID GOLD FIRMING EYE CREAM (7.5ml)
De combinatie van peptiden, ferulic acid, fruitzuur, niacinamide en pigmentverhelderende en -remmende ingredienten is zeer effectief voor aanpak van fijne lijntjes, zonschade, verlies van stevigheid rond de ogen en bij donkere kringen en wallen. Diamantpoeder en ‘light diffusing’ deeltjes camoufleren schaduwen en oneffenheden en geven een soft-focus effect en matte finish.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.