Top
Image Alt

WAXING

Je lichaam laten waxen in Arnhem? Dat kan bij Paint!

Brazillian wax (Ladies only)

.Volledige schaamstreek waxen inclusief bilnaad. Kom je voor de eerste keer of ben je al een tijdje niet meer geweest voor een brazilian wax? Tijdens deze sessie nemen we ruimer de tijd, om je gerust te stellen en de spanning van de eerste keer weg te nemen. Het blijft natuurlijk een gevoelige behandeling maar we proberen het altijd zo comfortabel mogelijk te maken, wees gerust de horrorverhalen zijn niet waar. Beloofd!

Full brazilian
Volledige schaamstreek waxen inclusief bilnaad.
G-string
Alles buiten de string waxen.
Bikini
Alles buiten het slipje waxen.

Holiday

Full brazilian, oksels, onder benen. 

Holiday full

Full brazilian, oksels, volledige benen

WAX SOORTEN

Bij Paint maken we gebruik van drie verschillende wax: 2 soorten hardwax en 1 stripwax. Hardwax, ook wel bekend als hot wax, wordt gebruikt voor de gevoelige zones. Denk hierbij aan gelaat, bikini zone en oksels. Deze zachte en elastische wax hecht zich alleen aan haartjes en niet aan de huid waardoor er minimaal tot geen huidirritatie ontstaat. Stripwax is ideaal voor lichaamswaxing. Er wordt een dun laagje aangebracht en verwijderd met een katoenen strip waardoor er op een snelle en efficiënte manier gewerkt kan worden.

VEEL GESTELDE VRAGEn

Wil je je laten waxen maar heb je nog wat vragen? Dat is niet gek! We hebben de meest gestelde vragen hieronder voor je genoteerd. Heb je na het lezen hiervan nog steeds een vraag over waxen? Neem gerust contact met ons op!

Hoe lang moeten de haartjes zijn?

De perfecte lengte ligt tussen de 5mm en 1.5cm. Helaas kunnen we haartjes korter dan 5mm niet verwijderen. Zijn je haartjes langer dan 1.5 cm? Dan kan waxen gevoeliger zijn dan nodig is.

Wanneer kan ik niet waxen?

In sommige gevallen is waxen helaas niet mogelijk. Als je gebruikt maakt van de volgende medicijnen raden wij af om te waxen: Retin A – Benova – Differin – Isotretioin – Boaccutane. Deze medicijnen zorgen namelijk voor een gevoelige en zwakke huid. Ben je allergisch voor bruine pleisters en/of Colofonium? Ook dan is waxen helaas niet mogelijk.

Kan ik gewoon waxen als ik?

Ongesteld ben, een intiempiercing heb of zwanger ben? Wanneer je ongesteld bent is het geen enkel probleem, mits je een tampon draagt. Maak je geen zorgen om je intiempiercing, daar werken we netjes omheen. Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Hoe verder in je zwangerschap hoe moeilijk het is alles netjes bij te houden. Waxen is dan de ideale oplossing. Houd er wel rekening mee dat het iets gevoeliger kan zijn. Meestal merk je dat vooral bij de warmte van de wax.

Beleid bij ongewenst gedrag

Bij ongewenst gedrag hanteert Paint een strikt beleid. Mocht een eerste waarschuwing niet voldoende zijn dan wordt de behandeling afgebroken en dien je na betaling de salon te verlaten.

HYGIENE

Bij Paint staan we garant voor een hygiënische behandeling, want wij vinden hygiëne ontzettend belangrijk. Daarom werken wij altijd met handschoenen aan en zal je geen double dipping zien met houten spatels. Kortom alles wat jouw huid aanraakt is schoon. Daarnaast verzoekt Paint jou om voorafgaand aan de (brazilian) wax sessie je op te frissen met de in de behandelkamer aanwezige producten.

Gelaatswax

Bovenlip € 5

Kin € 7

Countourlijn € 10

Bakkebaarden € 10

Gehele gelaat € 35

Gehele gelaat inclusief Wow-brow treatment € 48

Gehele gelaat inclusief Bold-brow treatment € 53

Gehele gelaat inclusief Bold-brow henna treatment € 63

lichaamswax

Lichaamswax

Full brazilian 1e keer € 50

Full brazilian € 45

G-string € 30

Bikini € 20

Holiday € 80

Holiday full € 100

Oksels € 15

Volledige benen € 60

Onder of bovenbenen € 35

Achterkant bovenbenen € 20

Volledige arm € 35

Onder arm € 25

Volledige rug € 40

Onderrug € 20

Billen incl. bilnaad € 25

Bilnaad € 15

Borst € 20

Buik € 20

Navelstreepje € 5

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.