Top
Image Alt

Pedicure

“THERE IS NOTHING THAT A GOOD PEDICURE CAN’T FIX”

Pedicure behandelingen

OPI pro spa express pedicure
Express pedicure treatment voor een snelle efficiënte pedicure. Bestaande uit teennagels vijlen en modeleren, hydraterende nagelriem verzorging, smoothing treatment tegen harde en droge huid, mini massage en keuze uit een high-shine buff of OPI infinity shine nagellak.

OPI pro spa signature pedicure
Signature pedicure met een uitgebreide nagel- en voetverzorging voor een ultiem relaxmoment. Het treatment bestaat uit teennagels vijlen en modelleren, hydraterende nagelriem verzorging, smoothing treatment tegen harde en droge huid, exfoliating sugar scrub, voet massage en keuze uit high-shine buff of OPI infinity shine nagellak.

OPI pro spa express pedicure gelcolor
Express pedicure treatment voor een snelle efficiënte pedicure. Bestaande uit teennagels knippen, vijlen en modeleren, hydraterende nagelriem verzorging, mini massage en keuze uit het assortiment OPI gelcolor kleuren. (Ook te boeken inclusief soak-off)

OPI pro spa signature pedicure gelcolor
Signature pedicure met een uitgebreide nagel- en voetverzorging voor een ultiem relaxmoment. Het treatment bestaat uit teennagels vijlen en modelleren, hydraterende nagelriem verzorging, smoothing treatment tegen harde en droge huid, exfoliating sugar scrub een voet massage en keuze uit het assortiment OPI gelcolor kleuren. (Ook te boeken inclusief soek-off)

OPI gelcolor soak off + express pro spa aftercare
Verwijderen van de OPI gelcolor inclusief naverzorging van de teennagels. Uitsluitend te boeken door klanten die de gelcolor bij Paint hebben laten zetten.

OPI Pro Spa

Pro Spa is de “one and only” manicure/pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure & pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen. De Pro Spa lijn bevat hoogwaardige ingrediënten en gebruikt technologieën die garant staan voor perfecte resultaten. 97% van de gebruikers heeft het gevoel dat de huid zichtbaar zachter, egaler en gladder was na slechts 1x gebruik.

OPI gelcolor

OPI gelcolor draagt als gel maar voelt en ziet eruit als nagellak. De gel is direct droog dus je hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen. Eenmaal uit onze beautysalon gewandeld blijft de nagellak twee weken perfect zitten! Een ander fijn voordeel is dat je de gel thuis eenvoudig zelf kan verwijderen zonder dat je de echte nagel beschadigt.

De OPI gelcolor is ideaal voor bruidjes!

Pedicure behandelingen 

Express pedicure € 35

Signature pedicure € 45

Express pedicure gelcolor € 40

Signature pedicure gelcolor € 50

Express pedicure gelcolor

+ soak off € 45

Signature pedicure gelcolor            + soak off € 50

Gelcolor soak off + aftercare € 20

Add-on

Nail fix €3

Chrome powder €5

Nail art €10

French €10

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.