Top
Image Alt

LASHES

“GOOD LASHES – GOOD MOOD – GOOD DAY”

Wimper behandelingen

Elleebana lashlift
Lange, volle en gelifte wimpers door middel van lashlifting. Zeg maar gedag tegen je mascara want na deze behandeling is er “no mascara needed”. Dit treatment is inclusief lash-tint wat zorgt voor prachtige zwarte wimpers, dus een extra verbluffender resultaat.

Lash-tint
Een lash-tint sessie bestaat uit het verven van de wimpers. Geniet van prachtige donkere wimpers tot wel 4 weken. Deze behandeling kan je mascara overbodig maken als je van een natuurlijke look houdt.

WAT IS EEN LASHLIFT?

Lushes lashes, en dat zelfs zonder mascara… wie wilt dat niet? Elleebana last lift is een treatment waarbij de wimpers worden gelift vanaf de aanzet, wat zorgt voor een natuurlijk effect! Wij maken gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes, waardoor de behandeling volledig pijnloos en zelfs comfortabel is.

De Elleebana formule is de “crème de la crème” op lashlift gebied en vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een maximale behandeltijd van 45 minuten geeft het geweldige resultaten die wel 6 tot mogelijk 8 weken zichtbaar blijven!
Voor een oogverblindend resultaat verven we de wimpers tijdens de behandeling mee, zo lijken de wimpers nog langer en is mascara vrijwel overbodig. Gebruik je toch nog mascara? Dan heb je een prachtig valse wimper effect. YES PLEASE!

De unieke formule zorgt voor gevoede en gezonde wimpers en is niet schadelijk. Daarnaast maken we gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, voor optimaal resultaat en hygiëne! Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte en lange wimpers. Kortom, staan je wimperhaartjes niet zoals je graag zou willen? Dan is deze Elleebana lashlift in Arnhem dé perfecte oplossing.

 

Belangrijk!

As much as we love this treatment is het helaas niet voor iedereen geschikt. De contra indicaties sommen we ze hier voor je op.

– Zwangerschap
– Oogontsteking zoals Uveitis
– Ooginfectie zoals Imetigo of Conjunctivis
– Waterige ogen
– Keratitis (Onsteking van het hoornvlies)
– Alopecia (Haarverlies)
– Chemotherpie
– Elke aandoening die spiertrekking, trillingen of onregelmatige bewegingen kan veroorzaken.

-PPD allergie of allergie voor verf dient vooraf aangegeven te worden. De behandeling kan wel uitgevoerd worden alleen enkel zonder verf. 

LASH TREATMENTS 

Elleebana lashlift € 65

Lash-tint € 23

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.