Top
Image Alt

BROWS

“ALL ABOUT THE BROWS”

Brow treatments

Wow-brows
Een brow sessie om de perfecte wenkbrauw te creëren, tijdens deze behandeling geeft onze “brow therapist” advies over welke vorm wenkbrauw het beste bij jou past. Door middel van waxing, threading, tweezing & trimming toveren wij jouw wenkbrauwen om tot de gewenste vorm. Als finishing touch gebruiken we de producten van *ABH voor het wow-brow effect.

Bold-brows
De befaamde brow sessie die zorgt voor krachtige en welgevormde wenkbrauwen. De behandeling bestaat uit de wow-brow service en een brow-tint, dit geeft de wenkbrauwen extra kracht en kleur, daarnaast lijken je brows direct voller. Deze behandeling is ideaal als je wenkbrauwkleur lichter is dan je haarkleur of als je van een krachtige look houdt. Als finishing touch gebruiken we de producten van *ABH voor het ultieme bold-brow effect.

Bold-brows henna
De befaamde bold-brow sessie zoals hierboven beschreven maar dan met Henna. Deze behandeling is ideaal als je dunne haartjes hebt, kale plekjes in je wenkbrauw of als je van een krachtige look houdt. Henna hecht namelijk niet alleen aan de haartjes maar ook aan de huid waardoor de wenkbrauwen direct voller lijken. Als finishing touch gebruiken we de producten van *ABH voor het ultieme bold-brow effect.

Fluffy-brows

De brow-trend van het moment is de fluffy brow. Doormiddel van brow lamination ook wel de brow lift  genoemd en zorgen we ervoor dat  je 4 tot 6 weken weken kan genieten van de brushed-up brow look. Deze brow sessie is standaard incl. shaping en kan uitgebreid worden met tinting. Bij deze behandeling hoort een aftercare product t.w.v €16,95 deze is niet in de prijs inbegrepen. 

Male-brow
Een grooming sessie voor de brows. Tijdens deze behandeling worden naar de wenkbrauwen in een natuurlijke vorm gehaped door middel van waxing, threading, tweezing & trimming. Een natuurlijk lift voor de gehele oog zone.

Brow tint
Deze sessie bestaat uit het verven van de wenkbrauwen. Het inwerken van de verf duurt slechts enkele minuten maar zorgt direct voor een fantastisch effect. Deze behandeling is bedoeld om de wenkbrauw extra kracht en kleur te geven. Daarnaast lijken je brows direct voller. Ideaal als je wenkbrauwkleur erg licht is of een stuk lichter dan je haarkleur of als je gewoon van krachtige brows houdt.

Brow & lash tint
Combineer het beste van beide werelden. Zet de wekker ‘s ochtends gerust iets later want na deze brow & lash sessie duurt je make-up routine een stuk minder lang.

WAT IS BROW-SHAPING?

Uitgebreide brow behandelingen waarbij “browpower ”centraal staat. Tijdens de sessies wordt er gebruikt gemaakt van zachte wax producten van Lycon wat zorgt voor een langdurig zacht en glad resultaat en minimale irritatie van de huid.
We gaan samen op zoek naar de perfecte shape voor jou en wees gerust, wij maken je brows absoluut niet te dun want volle wenkbrauwen is precies waar we bij Paint van houden. Heb jij nu zelf liever een iets smallere variant dan kan dat natuurlijk altijd. Het gaat erom dat jij tevreden bent aan het einde van de behandeling.
Hebben jouw wenkbrauwen een zware tijd achter de rug en zijn ze klaar om in te checken in rehab? Dan ben je bij Paint in Arnhem aan het juiste adres. Onze “brow-therapist” gaat samen met jou een plan de campagne opstellen om jouw brows weer krachtig en vol te maken. Vraag in de salon naar de mogelijkheden.

Wat zijn fluffy-brows?

Fluffy brows is de nieuwste trend op browgebied. De behandeling wordt ook wel lamination of brow-lift genoemd en zorgt voor next level brows. Tijdens deze behandeling  worden de haren letterlijk gelift, hiervoor gebruiken we lotions die de stugheid van de haartjes verwijderen en ze flexibel maakt. Op deze manier kunnen je brows in een bepaalde vorm en richting gelegd worden. Ideaal als je eigenwijze haartjes hebt, je wenkbrauwen je blik verzwaren door hun groeirichting, je gaatjes hebt of volume mist, want de brow-lift zorgt voor instant vollere wenkbrauwen en een open blik. 

Het resultaat van deze behandeling blijft 4 tot 6 weken zichtbaar en kan na 7 weken weer overnieuw gedaan worden. Het is genoodzaakt voor de kwaliteit van de lift en je wenkbrauwen dagelijks een aftercare product te gebruiken, deze is verkrijgbaar in de salon en is niet ingegrepen in de prijs van de behandeling. 

*Niet mogelijk bij zwangerschap of borstvoeding. Zie onze blogpost voor de overige contra-indicaties. 

WAT IS BROW-TINTING

Wenkbrauwen worden gezien als een natuurlijk verlengstuk van haar. Daarom is het van belang dat je wenkbrauw kleur in balans is met je haarkleur. Ons uitgebreide palet met kleuren van Reflectocil biedt een reeks tinten die perfect bij elke haarkleur past. Of je haar nu platinablond, vurig rood, asbruin of gitzwart is wij hebben de perfecte match voor jou.

WAT IS VERSCHIL TUSSEN EEN “NORMALE” WENKBRAUW VERF EN HENNA?

Twijfel je tussen een bold-brow of een bold-brow henna treatment?Wellicht helpt deze uitleg je bij de keuze. Bij een bold-brow treatment maken we gebruik van Reflectocil wenkbrauw verf, deze tint hecht alleen aan de haartjes het waasje onder de haartjes op de huid dat achter blijft direct na het verven blijft max. 2 dagen zichtbaar op de huid.

Bij henna is dit anders, henna kleurt namelijk niet alleen de haartjes maar ook de huid. De tint op de huid blijft tot 2 weken zitten en in de haartjes tot wel 6 weken.

Heb je nog nooit eerder je wenkbrauwen geverfd? Dan adviseren wij eerst voor de bold-brow te gaan om te wennen aan de nieuwe look. Ben je helemaal blij met je brows en vond je ze de eerste 2 dagen het mooiste? Boek dan gerust de volgende sessie de bold-brow henna.  

WANNEER IS BROW-SHAPING OF TINTING NIET MOGELIJK?

Houd er rekening mee dat het van belang is aan te geven als je allergisch bent voor PPD of andere haarverf ingrediënten. In dit geval is het niet mogelijk om een van de tint-sessies te ondergaan. Ben je allergisch voor bruine pleisters en/of Colofonium dan is waxen helaas niet mogelijk. Natuurlijk kunnen je wenkbrauwen alsnog fleeky worden door middel van threading, so don’t worry!

 

* ABH = Anastasia beverly hills

BROW TREATMENTS

Wow-brows € 28

Bold-brows € 33

Bold-brows Henna/hybrid € 43

Fluffy-brows € 63

Fluffy-brows + tint € 73

Male-brows € 20

Brow-tint € 23

Brow & lash-tint € 33

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.