Top
Image Alt

HAIRCUTS/COLOR

“LET YOUR HAIR DO THE TALKING”

De visie van Paint is om effortless haar te creëren dat niet alleen goed zit zodra je de salon uitloopt, maar ook wanneer je het thuis gewassen hebt.

Knippen

Je haren laten knippen gebeurt bij Paint bijna altijd in droog haar. Waarom een dry-cut? Omdat het belangrijk is om het haar te zien bewegen. Ieders haar is anders en laten we eerlijk wezen, haar doet eigenlijk nooit wat we ervan verwachten. Door droog te knippen kunnen we het haar personaliseren en de juiste valling creëren. Dat zorgt ervoor dat je haar gelijk goed zit, ook zonder 10 styling producten en tools.

Wil je toch graag gewassen worden omdat het zo lekker is? No worries, dan knippen we eerst de gewenste coupe en komt de heerlijke wasbeurt en styling sessie daarna!

Zijn je bangs a.k.a je pony te lang maar zit je rest van je haar nog goed? Kies dan de bangs touch-up dan knippen we alleen je pony even bij zo kun jij langer genieten van je coupe.

Haarstyling

Heb je een feestje op de planning of wil je gewoon glamorous voor de dag komen? Laat je haren stylen door Paint! Kies een van de styling opties hieronder.

Updo to go
Een snelle styling sessie. Kom met schoon, droog haar en kies uit waves, straightening, up-do of vlechten.

Signature updo
Een uitgebreide sessie met waves of straightening, vervolgd met een prachtige updo. Perfect voor een feestje of speciale gelegenheid!

Wash – signature blowout
Een heerlijke wasmassage met hot towal treatment, vervolgd door een stevige blowout waar je meerdere dagen plezier van hebt.

Haarkleuring

Haar kleuren bij Paint? Prijzen en tijden van haarkleuringen zijn vanaf. De totale prijs en geschatte tijd worden tijdens het adviesgesprek besproken. Haarkleuringen zijn niet online boekbaar. Bij interesse in een van deze diensten verzoeken we je vriendelijk telefonisch of via de mail contact op te nemen of een vrijblijvend color intake online in te plannen.  

 

* Momenteel is een een klantenstop voor haarkleuringen, dus helaas is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor een kleuring als je nog niet eerder voor deze service bij ons bent geweest.*

 

All over permanent color
Regrowth / shorthair permanent color
Semi permanent gloss
Semi permanent toner

Highlights/lowlights

Highlights of lowlights laten zetten bij Paint: de klassieke highlight gecombineerd met babylights en money pieces in folie gezet. Je kunt kiezen uit half head “bovenzijde van de schedel”, ¾ head “halverwege schedel” of een full head “de volledige schedel”.

Half head
3/4 head
Full head

Balayage

Balayage laten zetten? Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ‘verven’. Het geeft een sun-kissed, natuurlijk effect aan je haarkleur. Deze freehand highlight techniek geeft amper uitgroei doordat het een zachte “blend” heeft, in tegenstelling tot de veel gebruikte highlights.

Half head
Full head

Haircuts

Dry haircut €35

Dry haircut – styling €40

Wash – haircut – quick dry €45

Wash – haircut – blow dry €50

Wash – haircut – signature blowout €60

Bangs touch-up  €12

Styling

Updo to go €30

Signature updo €55

Wash – signature blowout €40

Color

All over permanent color €75

Regrowth / shorthair permanent color €55

Semi permanent gloss €55

Semi permanent toner €55

High/lowlights + Toner

Half head €100

3/4 head €130

Full head €150

Balayage + Toner

Half head €100

Full head €150

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.