Warning: The magic method BiagiottiCore\CPT\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-core/post-types/post-types-register.php on line 30 Warning: The magic method BiagiottiInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-instagram-feed/lib/biagiotti-instagram-api.php on line 93 Warning: The magic method BiagiottiTwitterApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-twitter-feed/lib/biagiotti-twitter-api.php on line 95 Warning: The magic method BiagiottiMikadoNamespace\Modules\Header\Lib\HeaderFactory::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/themes/biagiotti/framework/modules/header/lib/header-factory.php on line 39 Warning: The magic method BiagiottiCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-core/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiInstagram\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-instagram-feed/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiMembership\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-membership/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiTwitter\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-twitter-feed/lib/shortcode-loader.php on line 28 FACIALS – Paint Beautyspot in Arnhem
Top
Image Alt

FACIALS

” GLOWING SKIN IS ALWAYS IN!”

Gezichtsbehandelingen 

Alpha-h express facial 40 min

An express skin treatment for a fresh, clean and dewy face. Tijdens deze behandeling richten we ons voornamelijk op het grondig reinigen van je huid en zorgen we dat je met een mooie glow en gevoede huid de deur uit gaat.

Alpha-h signature facial 80 min.
This signature facial is a true all-in treatment through which we’re taking your skin to the next level. Voor deze behandeling trekken we al onze kennis, behandeltechnieken en ingrediënten uit de kast om jouw huid de beste versie van zichzelf te laten zijn. Deze behandeling heeft zowel een ontspannende als reinigende werking, ideaal voor een ultiem self care moment waarbij je huid een flinke boost krijgt.

Alpha-h peeling 100 min.

Say hi to a new skin with the chemical Alpha-h peeling. Bij deze behandeling werken we met fruitzuren. Dit zorgt onder andere voor een stimulatie van de celvernieuwing en algehele verbetering van de huid. Deze peeling heeft een gunstig effect op onder andere (hyper)pigmentatie door bijvoorbeeld zonbeschadiging, huidveroudering, fijne lijntjes, acne en de doorbloeding van je huid.

Dermaplaning 60 min.

Bye bye peach fuzz and dead skin, hello glow! Tijdens deze behandeling wordt je huid behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij dode huidcellen en peach fuzz (donshaartjes) worden verwijderd. No matter je skin type, met een droge of zelfs met een vette huid is deze behandeling aan te bevelen. Also good to know: je donshaartjes veranderen niet van structuur door deze behandeling. Na de dermaplanning heb je direct een stralende schone en zachte huid.

 

alpha-h 

Alpha-h is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Zij werken uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. Deze speciale formuleringstechnologie garandeert dat zij tot in de dieper gelegen huidlagen worden gebracht en zo van binnenuit zorgen voor huidverbetering.

alpha-h peelings

Alpha-H biedt verschillende soorten peelings bestaande uit fruitzuren ook wel AHA’s (Alpha Hydroxy Zuren) of BHA (Beta Hydroxy Zuren) genoemd. De bekendste AHA is glycolzuur of melkzuur, de bekendste BHA is salicylzuur. Deze fruitzuren zorgen voor een stimulans van de celvernieuwing van je huid, en geeft het een gevoede, zachte uitstraling met een natuurlijke glow.

Doordat een peeling effect heeft op de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd. Daarnaast verwijderd het dode huidcellen, waardoor je huid wat dunner en elastischer wordt. Hierdoor zal je huid er voller, jonger en frisser uitzien, en is je teint egaler. 

Een peeling is uitermate geschikt voor een acne-huid, oppervlakkige littekens, hyperpigmentatie, fijne lijntjes, een doffe en futloze huid. Wanneer je bij Paint komt voor je behandeling bekijken we naar je huidtype, de conditie en de gezondheid van jouw huid. Aan de hand daarvan en jouw wensen kijken we welke peeling het beste is voor jouw huid, en stellen we een behandelplan op. Heb je nog nooit eerder een peeling gehad? Dan raden we je aan om eerst voor een Alpha-h signature behandeling te kiezen om je huid te laten wennen aan een behandeling met fruitzuren.

Dermaplaning 

Bij Paint bieden we je verschillende behandelingen aan, allemaal zijn ze gericht op een moment van ontspanning voor jou en een stralende huid als resultaat. Dermaplaning is een van de huidverbeterende behandelingen die zorgt voor een perfecte natural glow. 

Een veelgestelde vraag bij dermaplaning is of de haartjes niet dikker of donkerder terugkomen. The answer is: nope! De donshaartjes die tijdens de behandeling verwijderd worden groeien op dezelfde manier terug, in dezelfde kleur omdat de structuur van de haarfollikel (het haarzakje) niet verandert. 

Naast donshaartjes worden bij dermaplaning dode huidcellen en vuil van de huid verwijderd, door middel van een speciaal ontworpen chirurgisch mesje waarmee je huid als het ware geschraapt wordt. Sounds creepy, maar dat is het niet! Deze behandeling is pijnloos en zorgt voor verbetering van je huidstructuur en heeft gelijk een gladde stralende huid als resultaat. 

Dermaplaning kan ook als voorbehandeling worden gedaan, om peelings dieper in de huid te kunnen laten doordringen. Al met al zorgt dermaplane voor een echte super boost voor je huid!
Facial menu

Alpha-h express € 55

Alpha-h signature € 90

Alpha-h peeling € 105

Dermaplaning € 70

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.