Warning: The magic method BiagiottiCore\CPT\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-core/post-types/post-types-register.php on line 30 Warning: The magic method BiagiottiInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-instagram-feed/lib/biagiotti-instagram-api.php on line 93 Warning: The magic method BiagiottiTwitterApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-twitter-feed/lib/biagiotti-twitter-api.php on line 95 Warning: The magic method BiagiottiMikadoNamespace\Modules\Header\Lib\HeaderFactory::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/themes/biagiotti/framework/modules/header/lib/header-factory.php on line 39 Warning: The magic method BiagiottiCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-core/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiInstagram\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-instagram-feed/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiMembership\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-membership/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiTwitter\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-twitter-feed/lib/shortcode-loader.php on line 28 ANASTASIA BROW GEL TINTED BROW GEL – Paint Beautyspot in Arnhem
Top
Image Alt

Shop

ANASTASIA BROW GEL TINTED BROW GEL

26.40

Anastasia Brow Gel Tinted Brow Gel is een getinte wenkbrauwgel voor gedefinieerde wenkbrauwen. Het houdt de wenkbrauwen in model terwijl de haartjes flexibel blijven. De intens gepigmenteerde formule met lichtreflecterende parels geeft je wenkbrauwen meer dimensie en een natuurlijk uiterlijk. De gel droogt mat op en blijft de gehele dag zitten.

- +
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

GEBRUIK

Gebruik de gel op zichzelf om je wenkbrauwen te definiëren of gebruik de gel om wenkbrauwpoeder of -potlood te fixeren voor een langhoudend resultaat. Eventueel kun je 2 tinten mengen om voor jou de perfecte kleur te maken.
Breng de gel eerst in de staart van de wenkbrauw aan en gebruik het resterende product om de rest van je wenkbrauw in te vullen voor een natuurlijk resultaat.
Creëer een ombre effect door een donkere tint in de staart van de wenkbrauw aan te brengen en gebruik een lichtere tint voor de aanzet van de wenkbrauw.

Extra informatie

kleur

blonde, caramel, granite, auburn, taupe

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.