Warning: The magic method BiagiottiCore\CPT\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-core/post-types/post-types-register.php on line 30 Warning: The magic method BiagiottiInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-instagram-feed/lib/biagiotti-instagram-api.php on line 93 Warning: The magic method BiagiottiTwitterApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-twitter-feed/lib/biagiotti-twitter-api.php on line 95 Warning: The magic method BiagiottiMikadoNamespace\Modules\Header\Lib\HeaderFactory::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/themes/biagiotti/framework/modules/header/lib/header-factory.php on line 39 Warning: The magic method BiagiottiCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-core/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiInstagram\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-instagram-feed/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiMembership\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-membership/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiTwitter\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-twitter-feed/lib/shortcode-loader.php on line 28 ANASTASIA DIPBROW POMADE – Paint Beautyspot in Arnhem
Top
Image Alt

Shop

ANASTASIA DIPBROW POMADE

26.40

Anastasia Dipbrow Pomade is een intens gepigmenteerde en waterproof ‘pomade’ voor de wenkbrauwen. De romige en langhoudende formule glijdt soepel over de huid en haartjes. Het duurt even voordat het product opdroogt, zodat je de kleur eventueel kan vervagen. De Dipbrow Pomade heeft dezelfde kwaliteit als professionele producten en kan op diverse manieren aangebracht worden om verschillende looks te creëren. Teken bijvoorbeeld haartjes voor natuurlijk ogende wenkbrauwen of omlijn je wenkbrauwen en vul ze in voor een opvallend effect.

- +
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Waterproof
Intens gepigmenteerd.

GEBRUIK

Voor het beste resultaat breng je de Anastasia Dipbrow Pomade aan met de Brush 12, een synthetische kwast speciaal voor het aanbrengen van romige formules. Met dit schuin afgesneden kwastje kun je gemakkelijk ‘haartjes’ tekenen en de wenkbrauwen omlijnen. Veeg beide zijkanten van de kwast langs het potje om overtollig product te verwijderen. Zo behoudt de kwast de smalle en precieze vorm en je voorkomt dat je te veel product in één keer aanbrengt.
Zorg ervoor dat je een kleine hoeveelheid product op de kwast aanbrengt, aangezien de pomade zeer gepigmenteerd is. Gebruik een spoolie om de wenkbrauwhaartjes omhoog te kammen en zet met de kwast een lijn langs de onderkant van de wenkbrauw. Vervaag de kleur met de spoolie richting de haartjes. Borstel de haartjes vervolgens naar beneden, zet een lijn langs de bovenzijde van de wenkbrauwen en vervaag deze lijn eveneens met de spoolie. Vul je wenkbrauwen zachtjes in en vervaag harde lijnen of donkere plekken voor een natuurlijk resultaat. Definieer de aanzet van de wenkbrauw terwijl er zo min mogelijk product aan de kwast zit voor een subtiel ombre effect.
Draai de dop na gebruik goed op de verpakking om te voorkomen dat de waterproof formule uitdroogt. Mocht de pomade droog zijn geworden, dan kun je een beetje olie toevoegen om de formule weer romig te maken.

Extra informatie

kleur

Auburn, Blonde, Caramel, Dark Brown

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.