Warning: The magic method BiagiottiCore\CPT\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-core/post-types/post-types-register.php on line 30 Warning: The magic method BiagiottiInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-instagram-feed/lib/biagiotti-instagram-api.php on line 93 Warning: The magic method BiagiottiTwitterApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-twitter-feed/lib/biagiotti-twitter-api.php on line 95 Warning: The magic method BiagiottiMikadoNamespace\Modules\Header\Lib\HeaderFactory::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/themes/biagiotti/framework/modules/header/lib/header-factory.php on line 39 Warning: The magic method BiagiottiCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-core/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiInstagram\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-instagram-feed/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiMembership\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-membership/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiTwitter\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-twitter-feed/lib/shortcode-loader.php on line 28 Last van Maskne? – Paint Beautyspot in Arnhem
Top
Image Alt

Paint Beautyspot in Arnhem

Raakt jouw huid geïrriteerd door het dragen van een mondkapje? 

 

We kunnen we er niet meer omheen; de mondkapjes. We dragen ze bijna de hele dag en waarschijnlijk zijn we er voorlopig nog niet van af. Als je je mondkapje een tijdje draagt merk je als snel dat je huid onder het mondkapje warm en geïrriteerd raakt. Sommige mensen krijgen er zelfs (meer) puistjes van. Toch is maskne niet hetzelfde als acne. Dat leggen we in deze blog stapsgewijs uit, en we helpen je verder met antwoorden op vragen als: wat doe je er tegen? En: hoe behandel je het?

 

  1. Cleanse

Reinig je huid ‘s ochtends en ‘s avonds met een milde sulfaatvrije cleanser zoals bijvoorbeeld de Alpha-h Balancing Cleanser. Deze is gericht op het verzachten, kalmeren en herstellen van de huid en is geschikt voor ieder huidtype zelfs de meest gevoelige huidjes. 

  1. Hydrate

Een gehydrateerd huid is beter beschermt tegen bacteriën. Ons favoriete kalmerende en hydraterende duo is de Alpha-H Vitamine E Serum in combinatie met de Essential Hydration Cream. Ze ondersteunen de huidbarrière, kalmeren en verminderen roodheid en ontstekingen. Beide producten zijn perfect om zowel ‘s ochtends als ‘s avonds te gebruiken. 

  1. Make-up free

Een klein beetje make-up zorgt niet voor problemen, maar wij raden aan om die full-glam look even achterwege te laten als je weet dat je je mondkapje veel op moet. Je loopt namelijk meer kans op verstopte poriën en ontstekingen. Not worth it als je bedenkt dat je full-glam toch maar half zichtbaar is achter je mondkapje.

  1. Clean masks

Zorg voor schone maskers, natuurlijk is het niet goed voor het milieu om iedere paar uur een mondkapje weg te gooien. Daarom zijn wij fan van de stoffen exemplaren, deze zijn op 60 graden te wassen, zijn te matchen met je outfit en bevatten ook geen chemicaliën waarmee (chirurgische) mondmaskers zijn geïmpregneerd. Beter voor het milieu en beter voor jou en je huid. Win win! 

  1. Salicylzuur

Om maskne te voorkomen helpt het om een lotion met salicylzuur aan de binnenkant van je masker te deppen of sprayen, waarna je het droog wappert of föhnt. De Clear Skin Tonic van Alpha-H bevat 2% salicylzuur en is hiervoor ideaal! Let op; doe dit niet bij medische mondmaskers. Deze werken minder effectief als ze nat zijn (geweest).

 

Met deze tips help je je huid een handje om de COVID tijd zonder extra oneffenheden door te komen. Heb je zin om de verzorging voor een momentje uit handen te geven? Bekijk dan zeker ons aanbod aan gezichtsbehandelingen waarbij we jouw huid terug in topconditie brengen. Daarnaast zijn alle producten die we in deze blog noemen te koop in onze webshop en in de salon. PAINT heeft alles in huis om jouw huid een oppepper te geven! 

 

Lots of love, 

Marlou en Jaleisha

Team PAINTv

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.