Warning: The magic method BiagiottiCore\CPT\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-core/post-types/post-types-register.php on line 30 Warning: The magic method BiagiottiInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-instagram-feed/lib/biagiotti-instagram-api.php on line 93 Warning: The magic method BiagiottiTwitterApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-twitter-feed/lib/biagiotti-twitter-api.php on line 95 Warning: The magic method BiagiottiMikadoNamespace\Modules\Header\Lib\HeaderFactory::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/themes/biagiotti/framework/modules/header/lib/header-factory.php on line 39 Warning: The magic method BiagiottiCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-core/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiInstagram\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-instagram-feed/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiMembership\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-membership/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method BiagiottiTwitter\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/biagiotti-twitter-feed/lib/shortcode-loader.php on line 28 Brow Lambination – Paint Beautyspot in Arnhem
Top
Image Alt

Paint Beautyspot in Arnhem

Ready for next level brows?

Fluffy brows zijn momenteel dé trend op wenkbrauw gebied. De behandeling wordt ook wel lamination of brow-lift genoemd. Het zorgt voor next level volle brows, want deze behandeling zorgt voor instant vollere wenkbrauwen en een open blik.

De haren van je wenkbrauw worden tijdens deze behandeling letterlijk gelift. Hiervoor gebruiken we lotions die de stugheid van de haartjes verwijderen en ze flexibel maakt. Op deze manier kunnen je brows in een bepaalde vorm en richting gelegd worden. Deze behandeling is ideaal als je wenkbrauwen je blik verzwaren door hun groeirichting, de haartjes niet overal gelijkmatig groeien of eigenwijs uit de ban springen, of als je volume mist en een look met dikkere wenkbrauwen wilt.

Het resultaat van deze behandeling blijft 4 tot 6 weken zichtbaar. Na 8 weken kan je weer een nieuwe behandeling doen.  

 

Important to know
Bij deze behandeling passen we de textuur van de haartjes aan; ze worden zachter, dit heeft geen gevolgen voor de kwaliteit van je brows mits jij thuis je wenkbrauwen goed verzorgd met de daarvoor geadviseerde aftercare producten. 

 

VOOR WIE IS DE BROW LIFT GESCHIKT? 

– Voor iedereen die mooie, gevormde wenkbrauwen wil
 

– Voor iedereen met stugge haartjes
 

– Gekrulde of “eigenwijze” haartjes
 

 
VOOR WIE IS DE BROW LIFT NIET GESCHIKT? 

Helaas is deze behandeling niet voor iedereen weggelegd. De contra-indicaties voor een brow-lift zijn:

– Allergie voor de wimperlift (Lash Lift)
 

– Als je hele dunne haartjes hebt
 

– Als je hele korte of weinig haartjes hebt
 

– Beschadigde huid in het gebied rondom de wenkbrauwen
, actieve acne rondom wenkbrauwen. 

– Binnen 4 weken na een henna brow treatment.  


– Bij een verbrande huid door de zon
 

– Oog infecties
 

– Permanente make-up die nog niet volledig hersteld is
 

– Tijdens chemotherapie en bestralingen
 

 
After-treatment Do’s en Don’ts 

– Maak je wenkbrauwen niet nat de eerste 24 uur na de behandeling
 

– Ga niet in de sauna of zwemmen de eerste 24 uur na de behandeling
 

– Ga niet sporten (ivm transpireren) de eerste 24 uur na de behandeling 


– Gebruik geen wenkbrauw styling producten de eerste 24 uur na de behandeling
 

– Niet aan de wenkbrauwharen zitten
 

– Kam de haren niet tegen de groei in
 

– Geen gezichtsbehandelingen de eerste 24 uur na de behandeling


 

We are more than ready to serve you some next level brows! See you soon!? 

 

Lots of love, 

Marlou & Jaleisha

 

Team PAINTv

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.