Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /customers/d/a/f/paintbeautyspot.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912 New prices – Paint Beautyspot in Arnhem
Top
Image Alt
biagiotti blog

Paint Beautyspot in Arnhem

Aankondiging prijsverhoging

First things first: wij zijn super blij om jullie weer te kunnen ontvangen bij onze beautyspot. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben zitten wij niet graag stil, daarom hebben we onze tijd in de lock-down periode goed besteed. Zo hebben we trainingen gevolgd, zijn we druk bezig geweest met het upgraden van onze productkennis én volgden we meerdere cursussen waardoor we jullie nog beter van dienst kunnen zijn.

De COVID pandemie heeft overduidelijk een zware impact op de economie, met als resultaat dat bijna alles duurder is geworden. Dit is voor ons ook te merken bij onze leveranciers. Mede daarom gaan er per 1 maart 2021 sommige prijzen omhoog bij PAINT. Op deze manier kunnen wij ervoor blijven zorgen dat zowel onze behandelingen als producten van de beste kwaliteit zijn. 

We willen jullie bedanken voor het vertrouwen en jullie loyaliteit naar PAINT en we zien jullie graag snel weer voor je favoriete beauty behandeling(en). 

 

Lots of love,

Marlou en Jaleisha

Team PAINT

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.