Top
Image Alt

Paint Beautyspot in Arnhem

Oh yes honey!

Wat zijn wij blij want we hebben groen licht vanuit de overheid en PAINT mag haar deuren weer openen. De lock-down heeft even geduurd maar vanaf dinsdag 2 Maart zijn we weer back in business! We hebben onwijs veel zin om jou weer te voorzien van je favoriete beauty behandeling en de nodige selfcare moments. Because let’s be honest after 2.5 months we probably all need a little PAINT magic here and there. 

Omdat jouw -en onze veiligheid bovenaan staat hebben wij ons te houden aan bepaalde veiligheidsprotocollen. Deze worden uitgebreid beschreven in de bevestigingsmails die je ontvangt na het boeken van je afspraak. We verzoeken je vriendelijk om deze protocollen goed in acht te nemen, zo zorgen we samen voor een veilige situatie voor iedereen.

We zijn zo blij om te zien dat jullie je beauty-dates net zo hebben gemist als wij. De e-mail, dm, mail en telefoon staan dan ook roodgloeiend and we love you for that! We kunnen ook niet wachten om je weer in real life bij PAINT te zien! 

Woensdagavond 24 februari om  6 uur gaat onze online agenda weer open voor boekingen. Om iedereen zo snel en goed mogelijk te voorzien van een afspraak willen we je vragen om zoveel mogelijk online in te boeken. Behalve als je graag een afspraak maken voor een haarkleuring: neem dan contact met ons op via WhatsApp (0654642802). Laat ons in het berichtje weten wat je wensen zijn, enkele datums waarop jij zou kunnen en stuur een foto mee van je haar in daglicht. Dan helpen wij je met het inplannen hiervan, deze behandelingen zijn namelijk niet online in te plannen.

Kom je er toch niet uit online? Neem dan gerust contact met ons op dan helpen wij je verder. 

Lots of love, 

Marlou & Jaleisha, 

Team PAINT

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.